مدیرعامل پیشین ذوب آهن: ادعاهای آذری كذب است

مدیرعامل پیشین ذوب آهن: ادعاهای آذری كذب است

بازی فوتبال: مدیرعامل پیشین باشگاه ذوب آهن اظهار داشت: ظاهراً آقای آذری فراموشی پیدا كرده اند و نمی دانند در آن زمان طبق مصوبه مجلس كارخانه ذوب آهن نمی توانست در ورزش هزینه كند. باشگاه در سال های ۱۳۹۰ تا ۹۲ بودجه مصوب نداشت و در هر سال پنج میلیارد تومان بودجه داشتیم آن هم به شكل نسیه نه نقد.


خسرو ابراهیمی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا درباره صحبت های سعید آذری در برنامه تلویزیونی ضربه آزاد كه گفته بود بودجه باشگاه ذوب آهن در سال ۱۳۹۰، ۳۰ میلیارد تومان بود و هنگام تحویل گرفتن پست مدیرعاملی در سال ۱۳۹۲، باشگاه ۲۷ میلیارد تومان بدهی داشت، اظهار نمود: نمی دانم آذری این آمار و ارقام را از كجا آورده است، خوشبختانه در آن زمان آقای یزدی زاده كه هم اكنون مدیرعامل كارخانه هستند عضو هیئت مدیره باشگاه ذوب آهن بودند. در شهریور سال ۱۳۹۰ كه بنده به باشگاه ذوب آهن آمدم بودجه تمام باشگاه های دولتی قطع شده بود.
طبق مصوبه مجلس كارخانه هیچ پولی نمی توانست به باشگاه بدهد
او اضافه كرد: یك آدم غیر ورزشی هم كه اخبار را دنبال كند به خوبی این موارد بدیهی را می داند. اواخر سال ۱۳۸۹ مجلس مصوب كرد كه شركت های دولتی حق هزینه كردن در ورزش قهرمانی را ندارند. مصوبه مجلس قانون است و عملاً باشگاه ذوب آهن نمی توانست بودجه مصوب داشته باشد به این معنا كه مدیرعامل كارخانه حق این كه بودجه ای را برای باشگاه تصویب كند ندارد.
مدیرعامل پیشین باشگاه ذوب آهن با بیان این كه عملاً باشگاه بدون بودجه مصوب بود، اظهار داشت: تنها راهی كه باشگاه می توانست از كارخانه كمك بگیرد این بود كه كارخانه مبلغ محدودی را به نهادهای دولتی عمومی خارج از كارخانه كمك نماید مانند سازمان ورزش و جوانان.
ابراهیمی در همین باره اضافه كرد: البته این مبالغ هم به شكل بسیار محدود اختصاص می یافت. كارخانه یك بودجه محدودی را به اداره ورزش و جوانان می داد و رییس وقت اداره ورزش این بودجه را به هیات های مختلف می داد و ما از هیات ها این بودجه را دریافت می كردیم. حتی یك بار هم اداره ورزش و جوانان ادعا كرد باشگاه یك میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به ما بدهكار است و وقتی پول به حسابش آمد به مشكل برخوردیم. منتها در آن زمان ذاكر اصفهانی استاندار وقت اصفهان كه در جریان مشكلات باشگاه بود پیگیر شد كه ما بتوانیم این پول را از اداره ورزش و جوانان بگیریم.
وی افزود: ازاین رو باشگاه ذوب آهن در سال ۱۳۹۰ هیچ بودجه مصوبی نداشت و بودجه باشگاه در سال ۹۰ و ۹۱، پنج میلیارد تومان بود آن هم به شكل نسیه و نه نقد! مشخص نبود كه همین پنج میلیارد را هم به باشگاه می دادند یا نه. یزدی زاده كه هم اكنون مدیرعامل كارخانه است در سال ۹۰ عضو ارشد هیات مدیره باشگاه و جز تصمیم گیرندگان مؤثر باشگاه بود. شاید آذری فراموشی پیدا كرده كه این سخنان را گفته است.

مدیرعامل پیشین باشگاه ذوب آهن، خاطرنشان كرد: زمانی كه مدیرعامل باشگاه شدم بدهی گذشته باشگاه زیاد بود. اسپانسر باشگاه كارخانه است، اگر یك استعلام از امور مالی كارخانه گرفته شود به خوبی مشخص می گردد كه در سال ۱۳۹۰ و ۹۱ چه میزان بودجه به حساب باشگاه ریخته شده است. باشگاه هیچ بودجه مصوبی نداشت و در عرض سه سال از سال ۹۰ تا ۹۲ بودجه كل باشگاه به ۱۵ میلیارد تومان رسید آن هم به شكل نسیه. یعنی هر سال بودجه باشگاه تنها ۵ میلیارد تومان بود.
در زمان آذری بودجه باشگاه آزاد شد
ابراهیمی اظهار داشت: دیوان محاسبات نمی گذاشت هیچ نهاد دولتی بودجه ای برای باشگاه ها مصوب كند. زمانی كه بنده اواسط سال ۹۲ از باشگاه ذوب آهن رفتم درست در همان زمان كارخانه خصوصی شد و درست در همان زمانی كه آذری آمد توانستند بودجه مصوب باشگاه را تا ۲۵ میلیارد تومان بالا برند. اما قبل این زمان تنها با گرفتن وام می توانستیم باشگاه را سرپا نگه داریم تا تیم سقوط نكند.
از امور مالی كارخانه استعلام بگیرند
او خاطرنشان كرد: لازم است از امور مالی كارخانه استعلام گرفته شود و خبرگزاری ها برای یك بار هم كه شده این ادعاهای كذب را راستی آزمایی كنند. چرا همه باید دروغ تحویل مردم بدهیم. سندها باید منتشر شود تا بودجه باشگاه از سال ۹۰ تا ۹۲ مشخص شود. ای كاش سازمان بازرسی كل كشور به این موارد ورود پیدا می كرد. هم اكنون هم كه ذوب آهن خصوصی شده است به آن شكل واقعی خصوصی نیست. بیش ترین سهام ذوب آهن متعلق به تأمین اجتماعی است و تأمین اجتماعی هم یك سازمان دولتی است.
مدیرعامل پیشین باشگاه ذوب آهن، تصریح كرد: ازاین رو هم اكنون هم از بودجه دولت این پول ها داده می شود.
آذری اگر سند دارد عرضه كند
ابراهیمی در پاسخ به ادعای آذری كه گفته بود در سال ۱۳۹۲ كه به باشگاه آمده بدهی ذوب آهن ۲۷ میلیارد تومان بوده است، اظهار داشت: به هیچ وجه این گفته صحت ندارد! آذری اگر سند دارد ارائه نماید. وقتی شما باشگاه را در وسط سال به مدیرعامل جدید تحویل می دهید هنوز مقداری از قراردادهایی كه با بازیكنان بسته اید را كه نداده اید. نسبت به آن قراردادی كه بسته اید درصدی را پرداخت كرده اید و درصدی هم مانده است. آن مقداری كه مانده با بودجه ای كه مصوب می كنند پرداخت می كنید. ازاین رو این موارد جز بدهی محسوب نمی گردد.

وی ادامه داد: تمام هزینه هایی كه در آن زمان به هتل ها و دفاتر هواپیمایی پرداخت كرده ایم اسنادش موجود است اگر معدوم نشده باشد. برای مثال بازیكن مقدونیه ای ذوب آهن ۲۰۰ هزار دلار طلبكار بود كه صورت جلسه شده بود و با رضایت این بازیكن رفت، اما پس از یك سال دوباره این مورد باز شد.

مدیرعامل پیشین باشگاه ذوب آهن، اظهار نمود: ازاین رو در اواسط سال ۹۲ كه بنده از باشگاه رفتم بدهی ذوب آهن خیلی كم بود اما مقدار آن را هم اكنون حضور ذهن ندارم. بودجه باشگاه مگر چقدر بود كه ۲۷ میلیارد تومان بدهكار باشیم! بهترین راهكار برای راستی آزمایی سخنان بنده امور مالی كارخانه ذوب آهن است.
در همان برنامه ای كه این ادعاهای كذب عنوان شد راستی آزمایی انجام شود
ابراهیمی اظهار داشت: در همان برنامه ای كه این ادعاهای كذب مطرح گردیده است باید این راستی آزمایی انجام و با امور مالی باشگاه در این خصوص تماس گرفته شود تا واقعیت ها برای مردم روشن شود. این مورد هم كه ادعا می كنند در آن زمان ذوب آهن در حال سقوط به دسته اول بوده است صحت ندارد. زمانی كه بنده پستم را تحویل دادم در نیم فصل اول، هفتم جدول بودیم و روند حركتی تیم رو به جلو بود. در نیم فصل همان سال بودجه باشگاه آزاد شد و مدیرعامل جدید توانست هر بازیكنی كه می خواست جذب نماید، اما در آخر همان فصل تیم در حال سقوط بود. چرا تقصیر را به گردن كس دیگری می اندازند؟
اداره برق و آب در باشگاه را بستند
وی افزود: از آن زمان تابحال پنج سال قبل است. بودجه هایی كه از سال ۱۳۹۲ تابحال به باشگاه اختصاص یافته با بودجه ای كه از ۹۰ تا ۹۲ به باشگاه اختصاص می یافت فاصله اش از زمین تا آسمان است و به هیچ وجه قابل قیاس نیست. زمانی كه بنده در سال ۹۰ مدیرعامل باشگاه شدم بودجه یك سال قبل باشگاه ۲۸ میلیارد تومان بود. وقتی بودجه باشگاه از ۲۸ میلیارد به ۵ میلیارد كاهش پیدا كرده آن هم به شكل نسیه، معنایش این است كه فاتحه باشگاه را باید خواند.

مدیرعامل پیشین باشگاه ذوب آهن، اضافه كرد: وقتی اداره برق، آب و اداره دارایی در باشگاه را می بندند معنایش چیست؟ به علت طلبكاری توقیف اموال باشگاه را خواهان شدند. قانون منع كرده بود كه در ورزش هزینه نماییم و نمی شد قانون را دور زد. كمك كارخانه محدود بود و این كمك طی مراحل مختلفی كه ذكر شد به باشگاه پرداخت می شد.



1397/05/01
13:16:52
5.0 / 5
4991
تگهای خبر: بازی , بازیكن , باشگاه , ورزش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
فیفا و PES

بازی فوتبال
pesfifa.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازی فوتبال محفوظ است

بازی فوتبال

بازیهای کامپیوتری