باید بالای سر بازیکنان ایرانی زور فنی باشد پرسپولیس هنوز مطلوب نمی باشد
بازی فوتبال: بازیکن پیشین پرسپولیس مشکل این تیم را عدم همخوانی بازیکنان با دستورات هاشمیان می داند و باور دارد اگر این معضل مرتفع شود، پرسپولیس مدعی اصلی قهرمانی خواهد بود.
بابک حاتمی در گفتگو با گزارشگر مهر در رابطه با اوضاع و شیوه بازی پرسپولیس در ۴ هفته ابتدایی فصل بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال کشور اظهار داشت: حقیقت اینست که پرسپولیس هنوز به فرم ایده آل نرسیده و تاکتیک خاصی در این ۴ هفته از تیم شاهد نبودیم که همین نکته سبب رنجش هوادران شده است. در یک دهه اخیر پرسپولیس این طور که در فصل جدید فوتبال بازی می کند، به میدان نرفته بود.
حاتمی درباب بازیکنان جدید پرسپولیس افزود: چند فصلی در لیگ برتر باب شده که بازیکنان با قراردادهای میلیاردی گرانقیمت برای باشگاه ها به میدان می روند. آنها این نکته را فراموش نکنند که باید طوری بازی کنند که هواداران راضی باشند.
وی با انتقاد از بازیکنانی که تابستان به پرسپولیس پیوستند تصریح کرد: به جز رضا شکاری که متاسفانه گرفتار مصدومیت شد، سایر بازیکنان جدید تیم در حد و اندازه پرسپولیس ظاهر نشدند و در ۴ هفته اخیر ندیدیم که اصطلاحاً کار را در بیاورند. آنها باید قدر پیراهنی را که بر تن می کنند بدانند و بیشتر تلاش کنند. بازیکنان قدیمی هم همان عملکرد همیشگی را دارند، اما باید بیشتر تلاش کنند که پرسپولیس را به جایگاه اصلی اش برسانند.
حاتمی در رابطه با تساوی آخرین بازی پرسپولیس مقابل چادرملو و شعار «حیاکن، رهاکن» هواداران به وحید هاشمیان اضافه کرد: انتظار هواداران با عنایت به عملکرد دهه اخیر پرسپولیس همواره قهرمانی بوده است. البته موافق خلق صحنه های بازی آخر از جانب تماشاگران نیستم و فکر می کنم آنها هواداران واقعی پرسپولیس نیستند. هاشمیان جنتلمن و باشخصیت است اما باید خروجی کار را ببینیم. وی در اروپا قوی ظاهر شده بود اما فکر می کنم انتقال تفکرات او به بازیکنان به درستی صورت نمی گیرد، یعنی سبکی که مد نظر هاشمیان است اجرا نمی شود و این مشکل ریشه در شخصیت او دارد.
حاتمی در اظهار نظری عجیب خاطرنشان کرد: سبک بازیکنان ایرانی این گونه است که باید زور فنی بالای سرشان باشد. حتی سرمربیان خارجی وقتی به ایران می آیند، برای احقاق حق با پرخاشگری در کنار زمین و تمرین ظاهر می شوند، چون می دانند غیر از این نتیجه نخواهند گرفت. به نظرم اگر این مشکل در شخصیت هاشمیان تصحیح شود، پرسپولیس اساسا مدعی قهرمانی خواهد بود!
پیشکسوت فوتبال در آخر در رابطه با بازی هفته پنجم پرسپولیس مقابل ملوان تصریح کرد: بازی سختی با ملوان وجود دارد. ملوان تیم ریشه داری است و بازیکنان جوانی دارد. مازیار زارع هم تجربه کافی در لیگ برتر دارد و در ملوان به خوبی جا افتاده است. امیدوار هستم پرسپولیس از ابتدا برای بردن، بازی رو به جلو کند در غیر این صورت یکی از بازیهای سخت این تیم در فصل جاری خواهد بود.
منبع: pesfifa.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب