تنبیه اسرائیل به سبک ایران در فوتبال اروپا

تنبیه اسرائیل به سبک ایران در فوتبال اروپا

بازی فوتبال: نماینده مجلس ایرلند خواهان کناره گیری از بازی مقابل تیم فوتبال رژیم صهیونیستی به سبک ایرانیان شد.


انصراف از رویارویی با ورزشکاران رژیم صهیونیستی را ورزشکاران ایرانی از دیر باز به جریان انداختند حالا این اقدام ایرانیان در محافل بین المللی درحال تبدیل شدن به یک رفتار بشردوستانه برابر محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی شده است در همین رابطه امروز(سه شنبه) دیوید کولینان، نماینده مجلس ایرلند انصراف از بازی مقابل اسرائیل در لیگ ملت های اروپا را یک واجب اخلاقی عنوان نمود.
۷۳ درصد مردم ایرلند مخالف رویارویی با تیم رژیم صهیونیستی هستند.
تیم ملی ایرلند مقرر است در ملت های اروپا به مصاف اسرائیل برود ولی از دو ماه گذشته چندین کمپین در این کشور برای انصراف از این بازی به راه افتاده است.
حالا نماینده مجلس ایرلند می گوید که از دست دادن ۶ امتیاز مقابل نسل کشی چه ارزشی دارد؟ دولت ایرلند باید از تصمیم مردم برای بازی نکردن مقابل اسرائیل که مرتکب به نسل کشی در غزه شده حمایت کند.
نماینده ایرلند عنوان نمود که اسرائیل در غزه فوتبالیست ها را به قتل رسانده، زمینهای فوتبال را با خاک یکسان کرد و دولت کشور ما باید تصمیمی بگیرد که نشان دهد تا فدراسیون فوتبال را به انصراف از این بازی سوق دهد.
به طور خلاصه
نماینده ایرلند عنوان نمود که اسرائیل در غزه فوتبالیست ها را به قتل رسانده، زمین های فوتبال را با خاک یکسان کرد و دولت کشور ما باید تصمیمی بگیرد که نشان دهد تا فدراسیون فوتبال را به انصراف از این بازی سوق دهد.


منبع:

1405/03/12
12:36:28
0.0 / 5
124
تگهای خبر: بازی , تیم , تیم ملی , فدراسیون
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
دوستان بازی فوتبال
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فیفا و PES

بازی فوتبال
pesfifa.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازی فوتبال محفوظ است

بازی فوتبال

بازیهای کامپیوتری
بازی فوتبال، قلب تپنده دنیای بازی‌های PES و FIFA