پاکدامن:

با یک ناداوری بزرگ روبرو بودیم

با یک ناداوری بزرگ روبرو بودیم

به گزارش بازی فوتبال، کاپیتان تیم ملی شمشیربازی کشورمان اصرار کرد که در حالیکه عادت ندارد شکست را گردن کسی بیاندازد، اما در بازیهای کشورهای اسلامی ناداوری شد.


از ریاض، علی پاکدامن بعد از پایان مرحله نیمه نهائی شمشیربازی اسلحه سابر بازیهای کشوری اسلامی ریاض گفت: متاسفانه به فینال راه پیدا نکردیم. عادت ندارم باخت را گردن کسی بیندازم اما واقعا با یک ناداوری بزرگ روبرو بودیم. ضربه آخر برای ما بود.
وی اشاره کرد: نمی دانم این چه اتفاق تلخی است که در هر رویداد شاهد آن هستیم. تیم ما خیلی خوب بازی کرد و بازی بالا و پایین داشت، اما توانستیم بازی را 44 -44 مساوی نماییم. ضربه آخر برای ما بود، اما داور نداد و متاسفانه نتوانستیم به فینال برویم.
کاپیتان تیم ملی شمشیربازی اسلحه سابر در مورد عملکرد خود در قسمت انفرادی بازیهای کشوری اسلامی اظهار داشت: در مرحله یک چهارم نهائی با «فارس فرجانی» نایب قهرمان المپیک رقابت کردم. بازی نزدیکی با هم داشتیم و آنجا هم از داوری ضربه خوردم. «فرجانی» بازیکن بزرگی است و در نهایت قهرمان انفرادی بازیها شد و امروز هم بهمراه تیمش برنز گرفت.
پاکدامن در انتها تصریح کرد: شرمنده مردم شدم و امیدوارم که در بازیهای آسیایی ناگویا جبران کنم.
حرف آخر اینکه فرجانی بازیکن بزرگی است و در نهایت قهرمان انفرادی بازی ها شد و امروز هم به همراه تیمش برنز گرفت.

1404/08/30
10:04:16
5.0 / 5
7
تگهای خبر: المپیك , بازی , بازیكن , تیم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فیفا و PES

بازی فوتبال
pesfifa.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازی فوتبال محفوظ است

بازی فوتبال

بازیهای کامپیوتری
بازی فوتبال، قلب تپنده دنیای بازی‌های PES و FIFA