علل عملکرد پرانتقاد تیم ملی از زبان بیرانوند سفارش گلر تیم ملی
به گزارش بازی فوتبال، دروازه بان تیم ملی فوتبال ایران اظهار داشت: نباید مردم و رسانه ها به بازیکنان تیم ملی رنگی نگاه و همه باید از ما حمایت کنند.
به گزارش بازی فوتبال به نقل از مهر، علیرضا بیرانوند بعد از بازگشت کاروان تیم ملی فوتبال ایران از تورنمنت چهارجانبه العین امارات که با پیروزی کشورمان مقابل کیپ ورد و شکست مقابل ازبکستان همراه بود، گفت: اردوی بسیار خوبی را پشت سر گذاشتیم و از نظر انضباط تیمی پیشرفت قابل توجهی داشتیم. فکر می کنم این اردو آخرین فیفادی سال بود و تا فیفادی بعدی حدود سه تا چهار ماه زمان باقیمانده است. او اضافه کرد: تیم ملی متعلق به مردم است و «رنگی بودن» در تیم ملی سبب شده برخی بازیکنان جرأت نکنند پنالتی بزنند. در بازیهای دوستانه باید پنالتی زده شود تا اگر در جام جهانی به آن نیاز شد، بازیکنان آمادگی داشته باشند. صحبت های مهدی طارمی پس از بازی کاملا درست بود. وقتی بازیکن تیمی پرهوادار پنالتی خراب می کند، نگران حملات و هجمه های فضای مجازی می شود. دروازه بان تیم ملی با اشاره به عملکرد بازیکنان در تمرین اضافه کرد: بازیکنان در تمرینات پنالتی های فوق العاده ای می زنند و ما چهار دروازه بان نتوانستیم حتی یک ضربه را مهار نماییم. اما فوتبال همین است و واقعا نمی دانم در بازی چه شد که پنالتی ها تبدیل به گل نشد. نباید فشار بیش از اندازه روی بازیکنان وارد شود. بیرانوند اشاره کرد: شما خبرنگاران فقط منتظر هستید تیم ملی ببازد تا فشار را روی بازیکنان افزایش دهید و همین مساله سبب استرس در تیم می شود. همه مردم و رسانه ها باید تیم ملی را متعلق به کشور بدانند و نباید با نگاه رنگی به آن نزدیک شوند. ما برای مردم و کشورمان در زمین می جنگیم. او در آخر اظهار داشت: بازی مقابل ازبکستان یکی از بهترین نمایش های ایران در چند سال گذشته بود. خیلی از اتفاقاتی که در زمین رخ می دهد ماهیت کاملا فوتبالی دارد.
فکر می کنم این اردو آخرین فیفادی سال بود و تا فیفادی بعدی حدود سه تا چهار ماه زمان باقی مانده است. بسیاری از اتفاقاتی که در زمین رخ می دهد ماهیت کاملا فوتبالی دارد.
منبع: بازی فوتبال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب