ساپینتو:
به آن چه می خواستیم نرسیدیم
به گزارش بازی فوتبال، سرمربی استقلال اظهار داشت: نتیجه مساوی نمی خواستیم ولی حال بازی با الوصل مهمست و باید روی آن تمرکز نماییم.
به گزارش بازی فوتبال به نقل از مهر، ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال در نشست خبری بعد از مصاف با الوحدات اردن که با تساوی یک - یک در هفته چهارم لیگ قهرمانان آسیا ۲ همراه بود به خبرنگاران اظهار داشت: مساوی نتیجه ای نبود که ما می خواستیم چون برای سه امتیاز آمده بودیم. می دانستیم بازی در اینجا راحت نیست و المحرق اینجا باخته بود.
سرمربی استقلال افزود: الوحدات به خوبی دوید و بازیکن شماره یازده این تیم به خوبی کار کرد. کنترل توپ های بلند پشت دفاع همیشه دشوار می باشد.
وی ضمن اشاره به آمار این مسابقه اظهار داشت: ۶۰ درصد طبق آمار، بازی دست ما بود و فرصت های خوبی در این جلسه داشتیم.
ساپینتو تاکید کرد: دو بازی دیگر داریم که یکی با حریف مستقیم است. بازی با الوصل هم برای ما مهم می باشد.
او در رابطه با عملکرد داور مسابقه اظهار داشت: داور برای هر دو تیم خوب قضاوت کرد. از لحاط فنی ما بهتر بودیم و فرصت زیاد ایجاد کردیم و امروز خیلی فرصت از دست دادیم.
منبع: بازی فوتبال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب