ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد آماده میزبانی بازیهای لیگ برتر و تیم ملی شد
به گزارش بازی فوتبال، رییس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی اعلام کرد، ورزشگاه بزرگ و مدرن امام رضا (ع) مشهد آماده میزبانی بازی استقلال و پرسپولیس و تیم های لیگ برتر و ملی است.
محسن هوشمند رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی اظهار داشت: ورزشگاه امام رضا (ع) برعکس همه جوسازی های رسانه ای آمادگی کامل برگزاری مسابقه دربی بین تیم های پرسپولیس و استقلال و بازیهای تمام تیم های لیگ برتری و تیم ملی را دارد.
وی در ادامه اضافه کرد: ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد با بودجه آستان قدس رضوی ساخته شده و تابع مقررات این استان است و بازیهای زیادی در حوزه ملی و باشگاهی در آن برگزار شده است، آنهم بدون کوچک ترین مشکلی، ولی این امر مستلزم دستورات آستان، شورای تأمین استان، هیأت فوتبال و اداره ورزش و جوانان است.
هوشمند اشاره کرد: متاسفانه خیلی از رسانه های داخلی و خارجی با جوسازی می گویند نمی گذارند مسابقه برگزار شود، ولی در حقیقت اینطور نبوده است و همه تیم ها به ویژه پرسپولیس و استقلال می توانند با نامه نگاری و هماهنگی و دریافت مجوز شورای تأمین مشهد و آستان قدس مبادرت به برگزاری مسابقه کنند.
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: دو تیم پرطرفدار پرسپولیس و استقلال می توانند دربی بزرگ کشور و پایتخت را تا مرمت کامل ورزشگاه آزادی در ورزشگاه امام رضا (ع) که کاملا آماده است برگزار کنند، ولی لازم است شورای تأمین استان مجوز لازم را صادر کند. البته شورای تأمین در تمامی مسابقات باشگاهی و ملی در استانهای مختلف برگزار می گردد و این کار جدیدی نیست. از گذشته تا هم اکنون هم بوده است، ولی عده ای فکر می کنند این کار فقط مختص مشهد است.
هوشمندی در آخر عنوان کرد: آستان قدس رضوی و امکانات آن از محل خیرات و موقوفات حرم رضوی بوده و متعلق به مردم عزیز ایران و مسلمین است. این ورزشگاه برای خدمت به نوجوانان و جوانان مشهدی و تیم های این استان تأسیس شد، ولی متاسفانه تیم های مشهدی در لیگ برتر نداریم. امیدواریم در آینده شامل تیم های لیگ برتری مشهد در لیگ برتر کشور باشیم.
منبع: تسنیم
منبع: pesfifa.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب