خبر خوش فدراسیون به مدیرعامل پرسپولیس قرارداد پیام
به گزارش بازی فوتبال، هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال با درخواست ویژه مدیرعامل پرسپولیس موافقت نمود تا بازیکنان این تیم مشکلی برای ثبت قرارداد نداشته باشند.
به گزارش بازی فوتبال به نقل از مهر، هیات رئیسه فدراسیون فوتبال بامداد امروز جلسه طولانی را در مرکز ملی برگزار کرد تا در مورد تغییرات نقل و انتقالاتی در ارتباط با تیم های لیگ برتری تصمیم گیری شود.
طبق اعلام امیرمهدی علوی سخنگوی فدراسیون فوتبال، باشگاه ها می توانند ۳۰ درصد افزایش مبلغ سقف قرارداد خویش را در مجموع بالا برند. در حقیقت برای کارگروه نظارت بر سقف بودجه قراردادها که به عنوان ناظر بر قراردادها فعالیت می کند مجموع منظور شده برای افزایش مبلغ قرارداد باشگاه اهمیت دارد و دیگر مهم نیست یک بازیکن چند درصد بر قراردادش نسبت به سال قبل اضافه می شود.
خبر خوشحال کننده برای رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که علاوه بر ثبت قرارداد خریدهای جدید خود نظیر پیام نیازمند یا تیوی بیفوما می تواند کارت بازی آنها را هم دریافت کند.
به طور مثال پیام نیازمند که بعد از پایان همکاری با سپاهان اصفهان، قراردادی دوساله با پرسپولیس امضا کرد، رقم پایه قراردادش برای سال اول ۶۶ میلیارد تومان و برای سال دوم ۷۹ میلیارد تومان است که در طول هر فصل ۲۰ درصد آپشن هم برای او درنظر گرفته شده است. طبق این قرارداد، در صورتیکه پیام نیازمند در ۵۱ درصد بازیها در ترکیب پرسپولیس حضور داشته باشد، ۱۰ درصد و در صورت قهرمانی در لیگ برتر هم ۱۰ درصد دیگر از مبلغ قراردادش را به عنوان آپشن دریافت خواهد نمود.
این در صورتی است که قرارداد او بالاتر از ۱۲۰ درصد نسبت به دوران حضور در سپاهان اصفهان داشته است ولی اکنون با مصوبه امروز قرار نیست کارت بازی و نفراتی که بیش از ۳۰ درصد افزایش مبلغ قرارداد داشته اند صادر نشود و هیچ یک از بازیکنان باشگاه ها هم با محرومیت روبرو نخواهند شد بلکه باشگاهی که ۳۰ درصد افزایش بودجه خویش را رعایت نکرده باشد با جریمه هایی از طرف فدراسیون روبرو می شود.
اتفاقی که خواسته اصلی و اولیه مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در جلسه با احمد دنیامالی وزیر ورزش و مهدی تاج بود. درویش که خودش پیشنهاد افزایش ۳۰ درصدی داده بود خواهان افزایش این مبلغ در سقف بودجه کل باشگاه شده بود که با گذشت نزدیک به دو ماه مورد تصویب هیات رئیسه قرار گرفت.
خلاصه اینکه به صورت مثال پیام نیازمند که پس از پایان همکاری با سپاهان اصفهان، قراردادی دوساله با پرسپولیس امضا کرد، رقم پایه قراردادش برای سال اول ۶۶ میلیارد تومان و برای سال دوم ۷۹ میلیارد تومان است که در طول هر فصل ۲۰ درصد آپشن هم برای او دیده شده است. این در صورتی است که قرارداد او بالاتر از ۱۲۰ درصد نسبت به دوران حضور در سپاهان اصفهان داشته است ولی حالا با مصوبه امروز قرار نیست کارت بازی و نفراتی که بالاتر از ۳۰ درصد افزایش مبلغ قرارداد داشته اند صادر نشود و هیچ یک از بازیکنان باشگاه ها هم با محرومیت روبرو نخواهند شد بلکه باشگاهی که ۳۰ درصد افزایش بودجه خود را رعایت نکرده باشد با جریمه هایی از سوی فدراسیون روبرو می شود.
منبع: pesfifa.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب