توضیح باشگاه استقلال درباب بسته بودن پنجره نقل و انتقالات

توضیح باشگاه استقلال درباب بسته بودن پنجره نقل و انتقالات

به گزارش بازی فوتبال، معاون حقوقی باشگاه استقلال تهران درباب بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی این باشگاه اظهار داشت: استقلال در کمیته انضباطی فیفا پرونده ندارد و به زودی پنجره نقل و انتقلات آبی ها با خواهد شد.



به گزارش بازی فوتبال به نقل از رسانه رسمی باشگاه استقلال، در حالیکه تحلیل برخی رسانه ها از محتویات سامانه تازه تأسیس فیفا پیرامون محرومیت باشگاه های ایرانی و بسته شدن پنجره نقل و انتقالات این باشگاه ها منجر به انتشار شایعه محکومیت سنگین باشگاه استقلال در نقل و انتقالات شده و همین تفسیر، نگرانی هواداران عزیز استقلال را به همراه داشته، رسانه رسمی باشگاه استقلال صحت و سقم این تفسیرها از بختیاری، معاونت حقوقی باشگاه جویا شد که بختیاری تصریح کرد طبق قوانین فیفا، جریمه های تنبیهی و محکومیت های نقل و انتقالاتی فیفا با پرداخت بدهی و جلب رضایت شاکی منتفی می شود.
شایعه محکومیت این باشگاه به محرومیت از سه پنجره نقل و انتقالاتی که در فضای مجازی منعکس شده و به برخی خبرگزاری ها و رسانه ها نیز راه یافته، حقیقت ندارد و پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال به علت شکایت دستیاران ساپینتو بصورت موقت بسته شده است.
مکاتبات رسمی با فیفا انجام شده تا این بدهی از محل مطالبات باشگاه استقلال نزد فدراسیون جهانی فوتبال پرداخت گردد و بدیهی است طبق قوانین، بمحض پرداخت بدهی و اعلام وصول وکلای دستیاران ریکاردو ساپینتو، پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال باز خواهد شد.
باشگاه استقلال به هواداران فهیم خود اطمینان می دهد مدیریت و تیم حقوقی باشگاه با جدیت پیگیر حل و فصل پرونده های بین المللی باقی مانده از فواصل گذشته هستند و با تمام توان در راه آرامش هواداران عزیز و استیفای حقوق باشگاه استقلال تلاش می کنند.
معاون حقوقی باشگاه استقلال: نه مجازات انضباطی داشتیم، نه پرونده در کمیته انضباطی
در همین زمینه محمدرضا بختیاری، معاون حقوقی باشگاه استقلال به رسانه رسمی باشگاه اظهار داشت: در مقررات فیفا بسته شدن پنجره نقل و انتقالات دو مبنا دارد یا اهرم فشار برای پرداخت بدهی معوقه است یا مجازات انضباطی که از طرف کمیته انضباطی فیفا رسیدگی شده و رأی صادر شده باشد که باشگاه استقلال خوشبختانه تاکنون محکومیت از طرف کمیته انضباطی فیفا نداشته است.

معاون حقوقی باشگاه استقلال تصریح کرد: در مقررات نقل و انتقالات فیفا، باشگاه ها یا طبق ماده ۱۲ مکرر که به منزله بی توجهی به احکام صادره است و یا ماده ۱۸ که تشویق بازیکن تیم دیگر به فسخ غیر موجه است، به پنجره نقل و انتقالاتی بسته محکوم می شوند که باشگاه استقلال در این حوزه ها هم پرونده یا محکومیت نداشته و ندارد.
وی افزود: فیفا سامانه جدیدی راه اندازی کرده که در آن وضعیت نقل و انتقالات باشگاه ها هفته به هفته تشریح می شود. مطابق آن چه در سامانه فیفا آمده ما سه شاکی داریم که هر سه دستیاران ریکاردو ساپینتو هستند و مجموع مطالبات سه دستیار ریکاردو ساپینتو نزدیک به چهل و یک هزار دلار است که باشگاه حدود بیست روز پیش بوسیله مکاتبه با دپارتمان مالی فیفا، موفق شد مجوز پرداخت این مبلغ را از طرف اتاق تهاتر فیفا از محل مطالبات باشگاه استقلال از فیفا به دست آورد و مبالغ مذکور از طرف واحد مالی فیفا پرداخت و مدارک آن به واحد بین الملل باشگاه ارسال شد.
بختیاری در آخر اظهار داشت: بعد از این مرحله باشگاه باید مراتب پرداخت و وکلای دستیاران ساپینتو مراتب دریافت را به فیفا گزارش می کردند که متأسفانه با تعطیلات سال نوی میلادی برخورد کردیم و امکان این مکاتبات وجود نداشت و بلا فاصله بعد از پایان تعطیلات، باشگاه استقلال نامه مربوطه را ارسال و از وکلای طرف مقابل درخواست ارسال تاییدیه را کرد که ظرف چند روز آینده با پیموده شدن این مراحل، پنجره نقل و انتقالات استقلال باز خواهد شد.


منبع:

1402/10/24
08:36:29
5.0 / 5
540
تگهای خبر: بازی , بازیكن , باشگاه , تیم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فیفا و PES

بازی فوتبال
pesfifa.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازی فوتبال محفوظ است

بازی فوتبال

بازیهای کامپیوتری
بازی فوتبال، قلب تپنده دنیای بازی‌های PES و FIFA