نكونام:

از گرشاسبی خجالت کشیدم

از گرشاسبی خجالت کشیدم

بازی فوتبال: خوزستان سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان بعد از چند هفته سکوت، بابت نتایج هفته های اخیر تیمش از هواداران عذرخواهی نمود.


به گزارش بازی فوتبال به نقل از ایسنا، جواد نکونام که در هفته های اخیر در نشست های خبری قبل و پس از بازی های تیمش شرکت نکرده بود، سکوت خویش را شکست و در گفت وگویی درمورد برنامه هایش برای عبور از این روزهای سخت گفت.
«قبل از هر صحبتی، باید از هواداران باشگاه فولاد عذرخواهی کنم. نتایجی که ما در چند هفته اخیر گرفتیم، با انتظاراتی که آنها داشتند، همخوانی نداشت. می دانم آنها بسیار ناراحتند. حق دارند از ما به خاطر نتایج هفته های اخیر انتقاد کنند، اما از آنها می خواهم که مانند چند سال قبل کنارمان باشند تا در آخر با هم با شادمانی لیگ را به پایان برسانیم چون همانطور که قبلا هم نشان داده ایم، می توانیم باردیگر در کنار هم کارهای بزرگ انجام دهیم
نتایجی که در چند بازی اخیر، بخصوص ۳ بازی گذشته گرفتیم، روی بد فوتبال بود. در سه بازی آخر، نتایجی که به دست آمد به هیچ وجه با عملکردمان مطابقت نداشت. در همه این بازی ها، مالکیت با ما بود، فرصت هم ایجاد می کردیم اما، در نهایت حریف با نخستین فرصتی که ایجاد می کرد، گل می زد. گل گهر که تمام تیم ها را تحت فشار می گذاشت، اسیر تیم ما بود. برای مساوی بازی می کردند اما ناباورانه بردند و تا دو هفته بعد بازی شادمانی می کردند. دو توپ روی دورازه ما آوردند و هر دو توپشان گل شد.
در بازی بعد با دو موقعیت ۳ گل خوردیم. گل سوم آنها یکی از عجیب ترین گل هایی بود که تا حالا دیده ام. مهاجمشان پشت ۱۸ قدم ما پا به توپ بود، دو بازیکن ما کنارش بودند، یک دفعه مهدی شیری سر خورد و افتاد زمین، بعد هم توپ از روی پای سینا شاه عباسی پرید. روی گل دوم هم ببینید چه اتفاقی افتاد ؟! یک توپ معمولی را به جای آنکه دفع نماییم جلوی پای مهاجم آنها گذاشتیم شاید خود تیم حریف هم باورشان نمی شد، به این راحتی به دروازه ما برسند. اینها اتفاقات خارج از فوتبال هست که فعلا گریبان تیم ما را گرفته است.
البته با وجود همه این حرف ها، ما نمی توانیم نتایج بدی که گرفته ایم را توجیه نماییم. این نتایج واقعا ناراحت کننده است. پس از آخرین بازی، خجالت می کشیدم با مدیرعامل باشگاه حرف بزنم. هیات مدیره باشگاه، شخص آقای گرشاسبی مدیرعامل باشگاه و مدیران محترم کارخانه فولاد خوزستان، هر حمایتی لازم بوده از ما انجام داده اند تا مردم خوزستان را خوشحال نماییم. اما قول می دهیم که بزودی همه این بازی ها را جبران نماییم.
نمی خواهم فولاد را با لیورپول و یوونتوس مقایسه نماییم اما این حقیقت فوتبال است. بزرگترین تیم ها و موفق ترین مربی ها هم گاهی نتایج ناباورانه می گیرند. البته من همچنان مطمئنم که تیمم بر می گردد و امتیازهایی را که از دست داده جبران می کند. هواداران فولاد حتما یادشان هست که ما قبلا هم این کار را انجام داده ایم، پس امیدوارم حمایتشان را از ما دریغ نکنند.
به خاطر این نتایج، حتما باید جریمه شویم. این را به خود بازیکنان تیم هم گفته ام. برخی از بازیکنان تیم هم که مسئولیت پذیری کمی داشته اند، از ترکیب کنار خواهند رفت و نیم فصل از ما جدا خواهند شد. احساس می کنم برخی از بازیکنان قدر فرصتی که فولاد در اختیارشان گذاشته را ندانستند. لازم باشد بازیکنان جوان و آینده دار لیگ را به تیم اضافه خواهم کرد. از همین حالا درحال مذاکره با بازیکنان مد نظرمان هستیم.
در بعضی پست ها، با هماهنگی که با آقای گرشاسبی صورت گرفته، بازیکن جدید اضافه خواهیم کرد. هر کاری لازم باشد می نماییم که از جایگاهی که امروز در جدول لیگ داریم، فاصله بگیریم. مطمئن باشید، نیم فصل متفاوتی از فولاد خواهید دید. مثل سالهای گذشته، همزمان با لیگ، ما باید خودمان را برای بازی در لیگ قهرمانان آسیا آماده نماییم، پس لازم است کیفیت متفاوتی از خودمان نشان دهیم.
دلیل نتایج بدی که گرفتیم؟ در مورد یکی از دلایلش که فوتبالی نیست، نمی توانم توضیحی بدهم. اما از نظر فنی ما تا پیش از پنجره قبلی فیفا، عالی نتیجه گرفته بودیم. وقفه ای که بین بازی ها افتاد و همینطور حواشی که نمی توانم در مورد آن با صداقت صحبت کنم سبب شد، ریتم تیم ما به هم بخورد. حتما پس از این وقفه چند هفته ای جام جهانی، باردیگر به شرایط قبل برمی گردیم. مطمئنم این اتفاق می افتد چون در سه سال قبل هم، نیم فصل دوم، بهترین عملکرد را داشته ایم.»




منبع:

1401/08/14
22:49:34
5.0 / 5
528
تگهای خبر: بازی , بازیكن , باشگاه , برنامه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فیفا و PES

بازی فوتبال
pesfifa.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازی فوتبال محفوظ است

بازی فوتبال

بازیهای کامپیوتری
بازی فوتبال، قلب تپنده دنیای بازی‌های PES و FIFA