حضور کامل هافبک گل ساز در تمرین پرسپولیس

حضور کامل هافبک گل ساز در تمرین پرسپولیس

تیم فوتبال پرسپولیس امروز از ساعت ۱۳ در ورزشگاه شهید کاظمی به تمرین پرداخت.



به گزارش بازی فوتبال به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، کادر فنی سرخپوشان پایتخت تمرین امروز را برای افزایش روحیه و شادابی بازیکنان و تیم در نظر گرفته بودند که به مدت یک ساعت به طول انجامید.
ابتدا بازیکنان زیر نظر مربی بدنساز تیم، با دویدن و انجام حرکات کششی و نرمشی بدن ها را گرم کردند. سپس در چارچوب چند گروه به بازی مهیج تنیس فوتبال پرداختند که سبب شد فضای کری خوانی و هیجانی بالایی بین بازیکنان به وجود آید و در این بخش از تمرین، بازیکنان با روحیه بالا و با آمادگی کامل ظاهر شدند.
سیامک نعمتی همچنان به علت گذراندن دوران نقاهت بعد از جراحی، غایب بود و برنامه های خویش را زیر نظر کادر پزشکی انجام می دهد. حامد پاکدل به سفارش پزشکان، امروز پس از چند روز استراحت، دویدن دور زمین را شروع کرد و زیر نظر کادر پزشکی بود. امید عالیشاه در تمام بخش های تمرین حاضر بود. میلاد سرلک هم امروز اختصاصی تمرین کرد تا هر چه زودتر به مرز آمادگی نزدیک شود و سایر بازیکنان بدون مشکل در تمام مراحل تمرین در اختیار کادر فنی بودند. بازیکنان پس از تمرین، بدن ها را سرد و راهی رختکن شدند.
پرسپولیس تا پس فردا، دو جلسه تمرین در برنامه دارد و عصر روز پنج شنبه برای بازی با نفت مسجد سلیمان، با یک پرواز چارتر، تهران را ترک می کند.
گفتنی است؛ دیدار برگشت تیم های پرسپولیس و نفت مسجد سلیمان ساعت ۱۸ روز جمعه ۲۱ اسفند ماه در ورزشگاه شهید بهنام محمدی مسجد سلیمان آغاز خواهد شد.


منبع:

1400/12/17
21:33:02
5.0 / 5
589
تگهای خبر: بازی , بازیكن , باشگاه , برنامه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فیفا و PES

بازی فوتبال
pesfifa.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازی فوتبال محفوظ است

بازی فوتبال

بازیهای کامپیوتری
بازی فوتبال، قلب تپنده دنیای بازی‌های PES و FIFA