چشمی:
استقلال در هر ۲ جام مدعی قهرمانی است
به گزارش بازی فوتبال مداقع و هافبک تیم فوتبال استقلال اعتقاد دارد که تیمش در جام حذفی و لیگ برتر فوتبال ایران مدعی قهرمانی است.
به گزارش بازی فوتبال به نقل از ایسنا، روزبه چشمی بعد از برتری یک بر صفر استقلال مقابل پیکان و صعود به مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی، در ارتباط با این که آیا استقلال خوب بازی می کند یا خیر؟ اظهار نمود: تیم هایی که خوب بازی می کنند کجای جدول قرار دارند؟ این که هر بازی بخواهید موقعیت گل داشته باشید دشوار می باشد و نباید به این مسائل توجه کرد. استقلال در چند بازی موقعیت های بسیار زیادی داشت اما در نهایت مساوی کرد.
وی افزود: مهم بردن است و زمانی که می بریم خیلی مهم نیست چند موقعیت گل داشته ایم.
این بازیکن تیم فوتبال استقلال در ارتباط با این که آیا تیمش در هر دو جام، مدعی است، بیان نمود: بله و تمام تلاش خویش را برای قهرمانی می نماییم.
چشمی در ارتباط با گلایه فرهاد مجیدی از شرایط نامناسب استقلال، اظهار داشت: تمام صحبت های سرمربی را تایید می کنم. زمین تمرین کیفیت خوبی ندارد و یک یا دو زمین چمن خوب تمرین در تهران وجود دارد که در اختیار تیم های صنعتی و شهرستانی قرار گرفته است.
وی در مورد این که به چه علت کمتر در ترکیب اصلی تیم قرار می گیرد، اظهار داشت: من بازیکن استقلال هستم و این مسائل در حیطه مسئولیت سرمربی تیم است و باید از وی سوال کنید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب